vineri, 8 aprilie 2011

Machiaj unicat pentru evenimente

Machiajul este una dintre cele mai utile inventii pentru domeniul lifestyle, selfcare & beauty. Fiecare femeie are propriile sale defecte si este extrem de fericita atunci cand gaseste un produs cosmetic care sa-i mascheze imperfectiunile. Totodata, maciajul are multiple intrebuintari, fiind folosit si ca un mecanism de accentuare a trasaturilor fetei, de punere in evidenta a punctelor forte.
Machiaj unicat pentru evenimente Machiaj unicat pentru evenimente Machiaj unicat pentru evenimente
Exista mai multe tipuri de machiaj, otrivite pentru diverse contexte si in diverse momente ale zilei. Machiajul de zi este poate unul dintre cele mai simple, pentru ca fiecare femeie are un setde produse favorite pe care le foloseste constant, daca nu chiar zilnic, pentru a-si accentua trasaturile.
Cand vorbim insa de ocazii speciale, trebuie sa ne imaginam un cu totul alt stil de machiaj. Atentie, acest machiaj special nu trebuie confundat cu machiajul de seara, ci trebuie inteles ca un machiaj deosebit pe care il aplicam destul de rar, atunci cand vine vorba de ocazii cu-adevarat exceptionale: Revelion, nunta, petrecerea zilei de nastere etc.
Machiaj unicat pentru evenimente   Machiaj unicat pentru evenimente          Machiaj unicat pentru evenimente 
De asemenea, cand porti un asemenea machiaj, trebuie sa ai in vedere intreaga tinuta: coafura, haine, accesorii. Toate trebuie sa fie din aceeasi paleta de stil. Nu purta niciodata un machiaj extravagant cu o tinuta casual, vei arata ciudat si vei face cu siguranta nota discordanta.
                      
                                                                                                                                         www,senorita.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu