vineri, 8 aprilie 2011

Moda vara 2011

Moda vara 2011: nuante de roz, de galben, de portocaliu sau albastru! Aceste culori ni le propun designerii pentru vara 2011! 



Moda 2011, nuante de roz

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Fara indoiala culoarea anului 2011 este rozul asa ca nu puteam sa nu deschidem articolul cu aceasta nuanta indrazneata de roz caprifoi. Emana optimism si vitalitatea si tu vei arata minunat purtand rochii feminine in care te simti increzatoare si frumoasa.
Combina rozul cu nuante metalice sau alte culori puternice si cu siguranta nu vei trece neobservata. Nu te sfii nici in ceea ce priveste accesoriile! O geanta sau o pereche de pantofi roz inveselesc orice tinuta!

Moda 2011, nuante de maro

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Anul 2011 aduce in atentie nuantele neutre de maro, motiv de bucurie pentru cele mai conservatoare, care nu doresc sa experimenteze cu o paleta cromatica foarte larga.
Va sfatuim insa sa optati pentru accesorii indraznete care sa confere personalitate tinutei si sa va puna in valoare calitatile. Fie ca va doriti un look casual sau elegant, o rochie simpla, maro cu detalii portocalii va scoate din incurcatura.

Moda 2011, corai

Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011Nuantele de corai sunt foarte usor de asorat si purtat asa ca nu ai cum sa dai gres. Creeaza o aparitie spectaculoasa, dar totusi discreta optandi pentru tonuri mai fade sau iesi cu adevarat sa iesi in evidenta purtand o nuante foarte aprinsa de corai, accesorizand cu pantofi si curele in culori neutre. Articolele din piele de aceasta culoare arata foarte bine si te sfatuim sa le porti cu incredere ori de cate ori ai ocazia. 

 

Moda 2011, albastru regal

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Tonuri aprinse, electrizante de albastru par a avea caracter divin, regal. Se potrivesc oricui, indiferent de culoarea parului, a ochilor sau a complexitatii tenului. In sezonul ce urmeaza, combina ablastrul regal cu tonuri de maro sau bej si vei arata cu adevarat spectaculos. Fie ca doresti o tinuta casual, office sau eleganta, albastrul sugereaza incredere, putere si optimism asa ca suntem convinsi ca te vei simti la fel de bine pe cum arati.

 

Moda 2011, nuante de verde

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Nuantele de verde nu sunt intotdeauna apreciate la adevarata lor valoare. Pentru primavara-vara 2011 designerii propun nuante foarte calde, inspirate din natura pentru un look fresh, modern si tineresc. Alege croieli feminine, imprimeuri indraznete si accesorii colorate pentru o tinuta perfecta. Fii creativa si experimenteaza cu diverse tonuri cromatice pentru a arata cat mai natural si mai chic.

Moda 2011, albastru curacao

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Albastru curacao este o culoare electrizanta, foarte indrazneata, perfecta pentru tinutele fluide si feminine. Poarta-l la tinute casual-chic sau elegante pentru o aparitie spectaculoasa care sa atraga toate privirile. Accesoriseaza cu pantofi negri, curele si bijuterii metalice si te vei simti minunat.

Moda 2011, galben intens

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Pentru tinutele casual de primavara-vara 2011, galbenul intens este un must have. Opteaza pentru nuante foarte calde, naturale asemanatoare fagurelui de miere si vei arata "delicios". Combina galbenul intens cu maro sau bej deschis pentru un efect complet, iar tu vei fi cu siguranta radianta.  

Moda 2011, gri argintiu

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Nuantele metalice de gri argintiu sunt la mare apreciere in sezonul urmator atat pentru tinutele casual cat si cele elegante. Provocator si sexy, griul argintiu iti lasa posibilitatea atat de a-l combina cu orice alta culoare doresti, cat si de a-l purta singur, pentru un look futurist si interesant. Daca esti in cautarea unui look modern si tineresc, orienteaza-te catre gri metalic si vei da lovitura.

Moda 2011, mov lavanda

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
Stim ca nu putine sunt iubitoarele de mov asa ca avem cu totii motive de bucurie. Nuantele intense de mov lavanda au invadat podiumurile internationale de moda asa ca vei fi moderna si te vei bucura purtand ce-ti place. O culoare foarte feminina, usor de asortat movul se remarca prin delicatete si caldura asa ca te sfatuim sa-l porti cu incredere in primavara lui 2011.    

Moda 2011, roz argintiu

 Moda 2011, culorile sezonului primavara vara 2011
 Daca pana acum am vorbit despre nuante intense de roz sau mov, este acum randul unui ton mai subtil de roz pal argintiu sa-si intre in drepturi. Foarte feminin si diafan, rozul argintiu te va pune in valoare indiferent de ocazie sau tinuta. Daca esti indrazneata, opteaza pentru un imprimeu incarcat si te vei face cu siguranta remarcata.  Alege croieli fluide care sa imbrace corpul intr-un mod lejer si delicat.

Sursa foto: style.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu