joi, 7 aprilie 2011

Masti din fructe pentru fata

Fructele proaspete sunt pline de vitamine,deci bune pentru piele.dar nu trebuie neaparat sa le mananci.Mastile din fructe aplicate pe fata fac minuni..UITE PASII PE CARE TREBUIE SA II URMEZI:1.Decojeste un avocado,taie-l in bucati mari si pune-l intr-un vas.Sfarama-l cu o furculita,apoi amesteca-l cu o ligurita de miere ca sa obtii o pasta lipicioasa
2. E momentul sa te pregatesti.prinde-ti parulcu o bentita lata.trace sub bentita firele razlete,ca sa iti ramana fata libera.
3.Sterge-ti usor fata cu o bucata de vata imuiata in gel de curatare ca sa indepartezi orice urma de murdarie.Te poti spla cu un sapun fin.clateste-te cu apa calda ca sa ti se deschida porii.
4.Ia cu varful degetelor putina pasta de miere si avocado.Intinde amestecul pe fata,apasand usor ,ca sa se lipesca mai bine.Ai grija sa nu-ti dai pe ochi si pe par.
5.intinde-te,inchide ochii si relaxeaza-te 10 minute ,timp in care masca isi face efectul.e bine sa ai un prosop la indemana.in caz ca masca incepe sa cada!
6.Indeparteaza masca cu o bucata de vata,apoi clateste-te cu apa calda.Sterge-te cu un prosop uscat si la sfarsit da-te cu putina crema hidratanta.


BANANE IN TOP!!!
Bananele zdrobite sunt nemaipomenite pentru pielea uscata


 CAPSUNELE!!!


Amestecul de capsune si iaurt este foarte bun pentru pielea grasa







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu